Nå er tiden for fotografering!


Tiden går. Kanskje er det litt vanskelig å være enig i at vi lever i en spesielt verdifull tid. Men øyeblikkene vi skaper sammen, er magiske øyeblikk.


Vi bruker mer tid hjemme. Og vi bruker mer tid sammen. Er dette den perfekte muligheten til å få samlet familien, kjenne på hva man betyr for hverandre og ta det med oss inn i fremtiden?


Du er en del av noens historie, og sammen danner deres historier et komplett og vakkert bilde. Vis det frem, vær stolt av det og ha glede av det i årene som kommer.

Hvordan foregår fotograferingen?


Fotograferingen kan foregå i fotostudio i Halden sentrum, eller på et ønsket sted. Det kan være i eller utenfor hjemmet, på hytta eller ved sjøen.


Ta gjerne kontakt eller ring meg på 41754590 for en uforpliktende prat. Jeg kommer gjerne på befaring


Som fotograf er jeg opptatt av detaljene. Jeg er trent på å få elementer til å harmonere, og jobber hele tiden med å skape en god komposisjon i bildet.

Tips til fotograferingOm meg


Jeg heter Veronica Van Groningen, og har spesialisert meg på å ta portretter av mennesker i alle aldre. Jeg har jobbet mye med artister og musikere, men gjør også familie, bryllup- og babyfotografering.


Det fineste jeg vet er ansikter. Nye, unge, gamle, rynkete, store øyne, små øyne - alt er vakkert og spennende på sin måte. Alle er unike!


Å få tillatelse til å fange øyeblikket med nye ansikter, er noe av det mest verdifulle med jobben min som fotograf.


Ta kontakt her: